PÁLYÁZATI FELHÍVÁS – zeneszerzés szakos hallgatók számára

A Magyar Nemzeti Filharmonikus Nonprofit Kft. és a Pászti Miklós a Nemzeti Énekkarért Alapítvány pályázatot ír ki új vegyeskari mű komponálására az Énekkar fennállásának 25 éves jubileuma alkalmából.

Pályázati feltételek:

A pályázaton részt vehet bármely hazai felsőoktatási intézet zeneszerzés szakos hallgatója. Pályázni kizárólag erre az alkalomra írt, még be nem mutatott vegyeskari művel lehet, amelynek időtartama 5-8 perc.

Az első 3 kórusmű szerzője pénzjutalomban részesül, a pályázat összdíjazása 400.000,- Ft. A győztes darabot a Nemzeti Énekkar nyilvános koncerten, a 2012-es Minifesztivál keretén belül mutatja be. Egy szerző egy pályaművel jelentkezhet.

A pályázat benyújtásának határideje: 2011.április 30.

A pályázat elbírálásának határideje: 2011.május 31.

A pályaműveket HUSZONÉVESEK VAGYUNK jeligére postai úton, papírra nyomtatott, vagy írt változatban a Nemzeti Filharmonikusok címére (1095 Budapest, Komor M. u. 1.) várjuk. A küldeményben lezárt borítékban kérjük elhelyezni a pályázó nevét, címét, telefonos és e-mail elérhetőségét, valamint részletes szakmai önéletrajzát.

A pályázattal kapcsolatban érdeklődni a 30/70-584 8046 mobilszámon, vagy a [email protected] e-mail címen  Silló Katalinnál, a Pászti Alapítvány Kurátoránál lehet.

Budapest, 2010. december 10.

PMNÉ Alapítvány
Nemzeti Filharmonikusok

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS